Ga terug
Daslook

Een hartige snack met wilde daslook: kruidige popcorn met parmezaan, olijfolie en een vleugje knoflookaroma uit de natuur. Licht, snel en vol smaak.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Porties: 3 personen
Gang: Snacks

Ingrediënten
  

  • 1 handje verse daslookbladeren fijngehakt
  • 40 g popcornmaïs of 1 zak naturel popcorn
  • 1 el olijfolie of gesmolten boter
  • 1 el geraspte parmezaan of edelgistvlokken vegan
  • Snuf zeezout
  • optioneel chilivlokken of citroenrasp

Materiaal

  • 1 kom
  • 1 pan

Bereiding
 

  1. Pop de maïs in een pan of airfryer, of gebruik kant-en-klare natuurpopcorn.
  2. Meng daslook met olie, parmezaan en zout.
  3. Schep de warme popcorn om met het kruidenmengsel.
  4. Serveer direct voor maximale knapperigheid.
  5. Voor extra smaak: voeg gerookt paprikapoeder of citroenrasp toe.