Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Zachte chocoladefudge met een verrassend kruidig accent van jonge brandnetel.
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
30
minuten
min
Bereidingstijd
1
uur
uur
Porties:
12
blokjes
Gang:
Nagerecht
Ingrediƫnten
Materiaal
Bereiding
Ingrediƫnten
200
g
pure chocolade
100
ml
gecondenseerde melk
1
el
jonge brandnetel
fijngehakt (geblancheerd)
1
tl
vanille-extract
200
g
pure chocolade
100
ml
gecondenseerde melk
1
el
jonge brandnetel
fijngehakt (geblancheerd)
1
tl
vanille-extract
Materiaal
1 steelpan
1 vierkante vorm
Bereiding
Smelt chocolade au bain-marie.
Roer melk, brandnetel en vanille erdoor.
Giet in vorm en laat 2 uur opstijven in de koelkast.
Snijd in blokjes.