Ga terug
Brandnetel

Zachte chocoladefudge met een verrassend kruidig accent van jonge brandnetel.
Voorbereidingstijd 30 minuten
Bereidingstijd 1 uur
Porties: 12 blokjes
Gang: Nagerecht

Ingrediƫnten
  

  • 200 g pure chocolade
  • 100 ml gecondenseerde melk
  • 1 el jonge brandnetel fijngehakt (geblancheerd)
  • 1 tl vanille-extract
  • 200 g pure chocolade
  • 100 ml gecondenseerde melk
  • 1 el jonge brandnetel fijngehakt (geblancheerd)
  • 1 tl vanille-extract

Materiaal

  • 1 steelpan
  • 1 vierkante vorm

Bereiding
 

  1. Smelt chocolade au bain-marie.
  2. Roer melk, brandnetel en vanille erdoor.
  3. Giet in vorm en laat 2 uur opstijven in de koelkast.
  4. Snijd in blokjes.