Ga terug
Vogelmuur

Een zachte, milde salade met vogelmuur – een van de beste eetbare wilde bladgroenten. Fris, sappig en perfect in voorjaarsgerechten.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Porties: 2 personen
Gang: Salade

Ingrediënten
  

  • 2 handen verse vogelmuur
  • 1 kleine komkommer in halve plakjes
  • 1 el citroensap
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl honing of agavesiroop
  • snufje peper & zout

Materiaal

  • 1 snijplank + mes
  • 1 garde + kom
  • 1 schaal

Bereiding
 

  1. Spoel de vogelmuur voorzichtig en dep droog.
  2. Snijd de komkommer in dunne halve plakjes.
  3. Klop citroensap, olijfolie en honing tot een lichte dressing.
  4. Schep alles luchtig door elkaar en serveer direct.