Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Een zachte, milde salade met jong blad van klein kaasjeskruid. De frisse, malse structuur en eetbare bloemetjes maken dit een prachtig wildplukgerecht.
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
6
minuten
min
Porties:
2
personen
Gang:
Salade
Ingrediƫnten
Materiaal
Bereiding
Ingrediƫnten
2
handen jonge kaasjeskruidbladeren
8
komkommerblokjes
1
tl
citroenrasp
1
el
citroensap
2
el
olijfolie
een snufje zout
bloemetjes van kaasjeskruid
optioneel
Materiaal
1 snijplank + mes
1 garde + kom
1 schaal
Bereiding
was en droog de kaasjeskruidbladeren
Snijd de komkommer in kleine blokjes.
Klop citroenrasp, citroensap en olijfolie tot een frisse dressing.
Schep alles luchtig door elkaar en garneer met bloemetjes.