Ga terug
Vogelmuur

Frisse mini-cheesecakes met vogelmuur en limoen, gemaakt zonder oven. Een zachte, groene twist op een klassiek dessert.
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 1 uur
Porties: 4 personen
Gang: Nagerecht

Ingrediƫnten
  

  • 1 handje verse vogelmuur
  • 100 g roomkaas
  • 2 el limoensap
  • 2 el honing
  • 6 digestive koekjes verkruimeld
  • 1 el gesmolten boter

Materiaal

  • 4 glazen
  • 1 (staaf)mixer
  • 1 steelpan

Bereiding
 

  1. Meng koekjeskruimels met gesmolten boter en verdeel in glaasjes.
  2. Maal vogelmuur fijn en meng met roomkaas, limoensap en honing.
  3. Klop tot een romige vulling.
  4. Schep in de glaasjes bovenop de bodem.
  5. Laat 1 uur opstijven in de koelkast.