Ga terug
Paardenbloem

Een zachte, frisse parfait met paardenbloemsiroop, yoghurt en knapperige granola. Een heerlijk licht wild dessert met natuurlijke zoetheid en zachte florale tonen.
5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties: 2 personen
Gang: Nagerecht

Ingrediƫnten
  

  • 3 el paardenbloemsiroop
  • 200 ml volle yoghurt of kokosyoghurt
  • 2 el honing
  • 4 el granola
  • paardenbloemblaadjes als garnering optioneel

Materiaal

  • 1 kom + lepel
  • 2 glazen

Bereiding
 

  1. Meng yoghurt met honing tot een romig geheel.
  2. Giet paardenbloemsiroop in een glas en schep de yoghurt erbovenop.
  3. Voeg een laagje granola toe voor crunch.
  4. Herhaal de lagen en eindig met wat siroop.
  5. Garneer eventueel met een paar paardenbloemblaadjes.