Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Zacht platbrood met fijngesneden brandnetel en knoflook. Perfect als snack, borrelhap of bij een dip.
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd
30
minuten
min
Porties:
4
personen
Gang:
Snacks
Ingrediënten
Materiaal
Bereiding
Ingrediënten
Ingrediënten
150
g
bloem
100
ml
lauwwarm water
1
el
olijfolie
1
tl
bakpoeder
1
hand jonge brandneteltoppen
fijngehakt
1
teen
knoflook
fijngehakt
Snuf zout
Materiaal
1 snijplank + mes
1 mengkom
1 spatel
1 koekenpan
Bereiding
Was de brandnetel en hak fijn.
Meng bloem, bakpoeder en zout.
Voeg water, olie, brandnetel en knoflook toe.
Kneed tot een soepel deeg en verdeel in 8 stukjes.
Rol plat en bak goudbruin in een droge koekenpan.